ÉLŐBEN!

Webpage by SANCHO

Üdvözöljük! A képek beltöltéséig, kérünk egy kis türelmet!
Az idén is várjuk a versenyzőket!

2016-os szezon rendezvényei:

Cupa "Borvíz" Kupa - 2016.01.23. - gyerekek - copii
Cupa "In memoriam Lorinc Pál" Kupa - 2016.02.06 - mindenki - toate categoriile
Cupa "Speranta - Reménység" Kupa - 2016.02.19 - gyerekek - copii
Cupa "Veteranilor - Veterán" Kupa - 2016.02.27 - veteránok

Hóviszonyoknak megfeleloen.2015-ös szezon rendezvényei, hóviszonyoktól függően:

- január 16, Borvíz kupa - óvoda - XII. osztályosok

- február 14, "Lőrinc Pál" emlékverseny, minden kategória, utána síegyletes pityókatokány.

- február 28, Veteránok versenye, 34+ korosztály számára. személyazonosságot igazoló irat, valamint 10 lej nevezési díj, amit karitatív célra ajánlunk fel.


2012 - 2013 -as szezon rendezvényei:

Március 2 - Veteránok versenye

    Az idén is találkoztak a környék veteránjai a borszéki sípályán, március 2.-án, szombaton. Ez a verseny 30 év fölöttieknek szólt, 5 évre leosztva a korosztályokat. A baráti hangulatban lezajlott versenyre 50 jelentkező volt, Szászrégen, Marosvásárhely, Piatra Neamt, Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Maroshévíz, Várhegy (Subcetate) képviseletében.
    A díjkiosztást megelőzően Antal Károly főztjével vendégeltük meg az éhes versenyzőket, amit nem csak ők, de a Síegylet is külön díjazott, kupával, oklevéllel, éremmel, mert az sem kis dolog, hogy sok emberre főzni. Ezt külön köszönjük Karcsinak!
   


Február 23 - Lőrinc Pál emlékverseny

    Lezajlott 2013 február 23.-án a Lőrinc Pál síoktató nevéhez kötődő emlékversenyünk, minden kategóriában, a "Prücsök" pályán. Első verseny, amikor ezt a pályát vettük igénybe, kihasználva a teljes hosszát, adottságait. 120 versenyző nevezett be, Marosvásárhely, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Maroshévíz, Piatra-Neamt és Borszék képviseletében.
    Verseny végén a jelenlevőket, versenyzőket, kísérőket, megvendégeltük a jólismert "pityókatokánnyal", amelyet Antal Károly ismét kiválóra készített. Ezután díjkiosztás következett, a kicsik, XII. osztályig kupát, érmet illetve oklevelet kaptak, a felnőttek oklevelet.
    A végleges eredmény a bírói testület döntése alapján lett kihírdetve.

Részletek itt.

Versenylapok itt.


Február 15 - Reménység kupa

II. Reménység kupa
    A pénteki verseny a "Reménység" kupa volt, ezt a Síegylet által oktatott gyerekek számára szerveztük,  - délután 4 órától -, akik 23-an vettek részt, óvodától XII. osztályig. Megérdemlik, hiszen rendszeresen járnak edzésekre, és a tanulást sem hanyagolják el, ezért, ennek megfelelően részünkről kupát, érmet és oklevelet kaptak. Meg az ingyenes síoktatást.
    Kitartást kívánunk nekik, sikert a tanulásban, és csak jó eredményt minden téren.

Eredmények itt...

Január 18 - Borvíz kupa Eredmények:

VII. Borvíz kupa
    Január 18.-án lezajlott Hargita megye első síversenye a borszéki sípályán, a "Borszéki Síegylet" szervezésében, szép, kiadós havazásban, időszkanak megfelel?en. A 89 versenyző nem panaszkodott, s tette tiszteletét a pályán, óvoda-XII. osztály közti kategóriákban. 16x2 kapus, kétfutamos óriáslesíklásban részt vettek Borszék, Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Maroshévíz, Székelyudvarhely, Piatra Neamt versenyzői.
   
   
    A verseny támogatója: Borszék Város Önkormányzata.

   Tavalyi történetek...

A sípálya és kölcsönző nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 10 - 18 óráig
Hétvégén: 10 - 19 óráig

Felszerelés bérelhető!